Over mij

Over mij:

Mijn naam is Sandra Verbrugh. Ik ben in 1987 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. In 1998 heb ik de opleiding voor kinderoefentherapeut afgerond.

Na mijn opleiding ben ik een praktijk begonnen op een school voor kinderen met spraak/taal problemen. Een jaar later is de praktijk verhuisd naar IJsselmonde en ben ik naast kinderen ook volwassenen gaan behandelen.

Hier worden alle lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat, neurologische aandoeningen, orthopedische aandoeningen en chronische aandoeningen ook behandeld. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met (senso)motorische stoornissen al dan niet in combinatie met andere factoren zoals gedragscomponenten en andere aandoeningen, te denken aan aandoeningen binnen het autistisch spectrum, AD(H)D, NLD etc. Zie ook onder het kopje ‘Indicaties’. Ook behandeling aan huis is mogelijk.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor oefentherapeuten Cesar Mensendieck http://vvocm.nl/, en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister, zowel als oefentherapeut en als kinderoefentherapeut. http://www.kwaliteitsregisterparamedici.nl/default.aspx

Schuiven naar boven